nieuws

Disney verruilt fastfood voor fruit

Fastfood

Disney dat onlangs de samenwerking met McDonald’s beëindigde, heeft haar naam verbonden aan fruit. In samenwerking met de Britse supermarktketen Tesco zijn stickertjes ontwikkeld met daarop bekende Disneyfiguurtjes.

Disney verruilt fastfood voor fruit

De stickers zullen op verschillende fruitproducten worden geplakt. Consumenten kunnen deze figuurtjes sparen in een speciaal album. De stap van Disney vloeit voort uit de nieuwe koers die het concern een gezonder imago moet bezorgen.

Naast de samenwerking met Tesco voert Disney momenteel gesprekken met andere Europese en Amerikaanse supermarkten over soortgelijke acties. Binnenkort zullen Disney-babytomaten, Disney-mini-bananen en Disney-steenfruit op de markt komen.

De onlangs beëindigde samenwerking met McDonald’s, moet ook in dat licht worden bezien. Jarenlang was Disney onlosmakelijk verbonden aan de Happy Meals.

Reageer op dit artikel