nieuws

Délifrance niet meer alleen bij Esso

Fastfood

Délifrance gaat het aantal vestigingen bij benzinestations uitbreiden. Daarbij is de Franse broodjesformule niet meer exclusief voorbehouden aan de pompen van Esso.

Délifrance niet meer alleen bij Esso

De keten heeft op dit moment zo’n honderd vestigingen bij pompstations. Tot verleden najaar, toen de keten er een opende bij een Shell, waren die voornamelijk voorbehouden aan Esso. Délifrance richt nu ook nadrukkelijk de blik op andere stations, zegt directeur Ruud van Erp in het blad Pompshop. Volgens conceptmanager Klaas Limburg is er dan nog voldoende groeipotentieel. Er zijn nog zo’n 3000 bemande tankstations waarvan slechts 10 procent een bakery heeft. Tankstations langs snelwegen, industrieterreinen en in woonwijken komen in aanmerking voor een vestiging.

Naast de vestigingen bij tankstations telt Delifrance ook nog 65 lunchrooms in Nederland.

Reageer op dit artikel