nieuws

Daniela Silva Semedo wint Hollandse finale Voice of McDonald’s

Fastfood

De 18-jarige Daniela Silva Semedo uit Rotterdam heeft de Nederlandse finale van Voice of McDonald’s gewonnen. Ze mag nu een clip opnemen waarmee ze de strijd aangaat met andere Europese kandidaten voor een plek in de wereldfinale in Orlando.

Daniela Silva Semedo wint Hollandse finale Voice of McDonald’s

Tijdens een spetterende liveshow in Panama te Amsterdam overtuigde ze eergisteren de jury van haar zangkwaliteiten met het nummer ‘Fallin’ van Alicia Keys. Juryleden Stacey Rookhuizen, Roger Corneille (Nederlandse winnaar van de derde editie van Voice of McDonald’s) en Jo Sempels (algemeen directeur McDonald’s Nederland) waren onder de indruk van Daniela’s presentatie en haar eigen stemgeluid.

McDonald’s Rotterdam

Daniela werkt in haar dagelijks leven bij McDonald’s restaurant Rotterdam Stadionweg. “Helemaal te gek dat ik de finale heb gewonnen, ik had het niet verwacht! Mijn inspiratie om te zingen haal ik uit zangeressen als Alicia Keys en Beyoncé. Daarom heb ik ook het nummer ‘Fallin’ gezongen. En nu mag ik een eigen clip gaan opnemen! Hopelijk ga ik het daarmee in de internationale competitie ver brengen”, aldus Daniela na afloop.

Hoofdprijs van 25.000 dollar

Als zij de Zuid-Europese collega’s weet te verslaan met deze muziekvideo, zal Daniela de stap over de oceaan wagen voor de wereldwijde finale in Orlando. Daarmee maakt zij tevens kans op een hoofdprijs van 25.000 Amerikaanse dollar.

Reageer op dit artikel