nieuws

Comeback Hoger Rendement Cafetaria

Fastfood

De Stichting Vrienden Fatsservice gaat praktijkgerichte cursussen voor cafetariaondernemers aanbieden en vult daarmee het gat op dat viel door het opheffen van de stichting Hoger Rendement Horeca.

Comeback Hoger Rendement Cafetaria

Eerder dit jaar werd de stekker getrokken uit De Stichting Hoger rendement Horeca en de daaronder vallende Horeca Ondernemers Academie. Door het wegvallen van de opvolger van het traject Hoger Rendement Cafetaria ontstond er een gat in het aanbod aan opleidingen en cursussen voor cafetariaondernemers.

Dat gat wordt opgevuld door de Stichting Vrienden Fastservice van Frans van Rooij samen met het Fastservice Opleidingscentrum. ,,We gaan trainingen en workshops voor cafetariaondernemers aanbieden’’, zegt stichtingsvoorzitter Van Rooij. Het aanbod gaat bestaan uit cursussen als ‘Gastgericht werken en Bijverkoop’ en ‘Prijsbepaling en Rendement’. ,,Het wordt allemaal zeer praktisch toepasbaar zodat een ondernemer snel resultaat ziet in zijn bedrijf’’, aldus Van Rooij.

Reageer op dit artikel