nieuws

Cafetariapersoneel scoort een dikke acht

Fastfood

Cafetariamedewerkers worden steeds gastgerichter, kundiger en vriendelijker in vergelijking met een jaar geleden. Dat blijkt uit jurybezoeken aan honderden cafetaria’s in het kader van Snackkoeriers Cafetaria Top-100.

Cafetariapersoneel scoort een dikke acht

De deelnemers aan de Cafetaria Top-100 zijn inmiddels een eerste keer gejureerd. Daarbij valt op dat de scores voor klantvriendelijkheid en gastgerichtheid hoger zijn dan voorgaande jaren. Met een acht gemiddeld voor gastgerichtheid scoren de deelnemers goed.

Finale

Na deze eerste ronde maakt de jury zich op voor een tweede en een finaleronde, waarbij een aantal bedrijven een openlijk jurybezoek kan verwachten.

De bedrijven die verzekerd zijn van een notering in de Top-100 ontvangen over enkele weken een uitnodiging voor het Top 100-event op 20 oktober in Locomotion in Zoetermeer.

Reageer op dit artikel