nieuws

Cafetariamedewerker in finale van ‘Lama Gezocht

Fastfood

Cafetariamedewerker Rob Kemps van De Bestse Snackbar uit Best staat vanavond in de finale van het Tv-programma Lama gezocht.

Cafetariamedewerker in finale van ‘Lama Gezocht

Kemps heeft naar eigen zeggen ‘De lach aan zijn kont hangen’. En dat komt goed van pas in het programma waarin omroep BNN op zoek is naar komisch talent voor het Tv-programma De Lama’s. Vanavond staat Kemps met twee anderen in de finale die iets na negen uur live wordt uitgezonden op Nederland 3.

Kemps is de meest onervaren van de drie finalisten, staat in het Brabants Nieuwsblad. “Ik ben niet kansloos want ik heb de publieksprijs in Carré gewonnen.” Ook de winnaar van de finale wordt straks aangewezen via sms’jes van de kijkers.

Of hij nu wint of niet, de cafetariamedewerker hoopt dat zijn tv-optredens hoe dan ook een opstapje zijn naar iets groots. “Van grapjas zijn wil ik mijn werk maken. Ik ben de gelukkigste man van de wereld als ik win.”

Reageer op dit artikel