nieuws

Cafetariakampioen past site aan

Fastfood

Snack-plaza Willem de Boer in Urk, deze week uitgeroepen tot winnaar van de Cafataria Top 100, heeft per direct zijn website aangepast. De site staat nu voor een groot deel in het teken van de nummer één positie in de prestigieuze cafetariaranglijst van Snackkoerier.

Cafetariakampioen past site aan

Op www.snack-plaza.nl maakt Snack-plaza Willem de Boer op prominent wijze kenbaar maandagmiddag in Locomotion in Zoetermeer de nummer één positie te hebben veroverd in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier.

Er is tevens een aparte hoek ingericht waar een verzameling is te vinden van alle media-aandacht, die deze Urkse snackzege teweeg heeft gebracht. Zo zijn er krantenberichten, tv-reportages, radio-uitzendingen en webvermeldingen geweest over de bijzondere prestatie van Snack-plaza Willem de Boer.

Snack-plaza Willem de Boer was afgelopen maandag de grote winnaar tijdens het Top 100-evenement. De Urkse cafetaria hield ’t Smulhuis uit Brunssum en Vork Fastfood Stadshagen uit Zwolle achter zich.

Reageer op dit artikel