nieuws

Cafetariahulp verliest Lama-finale

Fastfood

Cafetariamedewerker Rob Kemps is er niet in geslaagd om de nieuwe BNN-lama te worden. Kemps, werkzaam bij De Bestse Snackbar uit Best, was afgelopen vrijdag te zien in de finale van het Tv-programma Lama Gezocht.

Cafetariahulp verliest Lama-finale

Kemps loopt door het niet winnen van de finale, een plaats in het Lama-team mis. Winnaar Ad-Just Bouwman is het nieuwe teamlid van de groep van improvisatie-acteurs van BNN.

Expressief hoofd
De 21-jarige Kemps kreeg te weinig stemmen. Hij heeft volgens BNN lef, een expressief hoofd en kan snel grappen maken. Tijdens de halve finale van Lama Gezocht, kreeg hij de publieksprijs. Rob Kemps werkt al zes jaar in de cafetariabranche.

Zie ook:
Cafetariamedewerker in finale ‘Lama Gezocht’

Reageer op dit artikel