nieuws

Cafetaria Top100 tijdens Horeca Vakbeurs Brabant

Fastfood

De bekendmaking van Snackkoeriers Cafetaria Top100 vindt plaats tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant, die van 30 oktober tot en met 2 november in ‘s –Hertogenbosch plaatsvindt.

Cafetaria Top100 tijdens Horeca Vakbeurs Brabant

Dit heeft Hans Steenbergen, hoofdredacteur van het Misset Horeca, gisteren bekendgemaakt tijdens een presentatie van de nieuwe organisatie Horeca Vakbeurzen Nederland waar de Horeca Vakbeurs Brabant deel van uitmaakt.

Het voornemen om de bekendmaking en de bijbehorende festiviteiten rondom de Top100 tijdens het Fast Food Event op 2 oktober te laten plaatsvinden, is hiermee komen te vervallen.

Eind vorige maand zijn 15 juryleden op pad gegaan om cafetaria’s te bezoeken en te beoordelen. Bij de redactie van Snackkoeier is een groot aantal inschrijvingen binnengekomen. Ondernemers moesten hun inschrijvingen motiveren. Uit de inschrijvingen blijkt overigens dat ondernemers steeds openhartiger worden over hun omzetgegevens.

Reageer op dit artikel