nieuws

Cafetaria moet weg van rechter

Fastfood

Cafetariahouder Guust Schlüter uit Etten Leur is door de rechter de huur opgezegd wegens een huurachterstand. De eigenaar van Big Snack Guust is het met de beslissing niet eens en overweegt een kort geding.

Cafetaria moet weg van rechter

Schlüter erkent dat hij een huurachterstand had. ,,Ik heb huur achtergehouden vanwege het slechte onderhoud van het winkelcentrum waar we zitten. Daar is al zestien jaar niets aan gedaan.’’ Hij zegt de huur inmiddels al wel te hebben betaald. ,,Al toen het voor de rechter kwam. En een deel lag in depot bij een advocaat. Dat probeer ik nu de deurwaarder duidelijk te maken.’’

Als de verhuurder de uitzetting doorzet stapt de cafetariahouder op zijn beurt naar de rechter. ,,Mijn advocaat geeft me grote kans dat ik dan kan blijven.’’

Reageer op dit artikel