nieuws

Cafetaria mag van rechter nog even blijven

Fastfood

Ad Bruijns mag zijn cafetaria, ’t Centrum in Bavel, van de rechter tot juni volgend jaar open houden. Bruijns is al enige tijd in een juridisch gevecht verwikkeld met de eigenaar van het pand die het wil verkopen aan een projectontwikkelaar.

Cafetaria mag van rechter nog even blijven

De uitspraak is volgens Bruijns ‘een steun in de rug’. Maar de toekomst blijft ongewis, zo zegt hij in BN/De Stem. Zijn huurcontract loopt juni volgend jaar af. Wat er dan gebeurt weet hij nog niet. Hij is eventueel bereid te vertrekken maar wil wel een compensatie voor de door hem gedane investeringen. Hij zegt dat ook te hebben voorgesteld maar volgens hem wil de pandeigenaar hem zo goedkoop mogelijk weg hebben.

De eigenaar wil de cafetaria, en het woonhuis waar Bruijns woont, verkopen aan een projectontwikkelaar. Die wil op de plek van de cafetaria een zorgcentrum bouwen met daaronder een grote supermarkt.

Reageer op dit artikel