nieuws

Cafetaria loopt tv-optreden mis door crash

Fastfood

Cafetaria ’t Spaontje in Wehl loopt door de vliegtuigcrash bij Schiphol televisieoptreden mis. Een cameraploeg van SBS zou opnames maken in de cafetaria naar aanleiding van de uitreiking van de Frietopia Award.

Cafetaria loopt tv-optreden mis door crash

’t Spaontje is een van de drie winnaar van een Frietopia Award. Voor de uitreiking van de prijs zou SBS tv-opnames maken. Door de vliegtuigcrash bij Schiphol is besloten om een cameraploeg van SBS niet naar Wehl te sturen.

Dat melden mede-eigenaren Chris van den Berg en Natascha Spaan tegenover de redactie van Snackkoerier. Wel krijgt de cafetaria de nodige aandacht van de lokale en regionale media. ‘We zijn heel blij en verrast met de prijs, want we zijn pas net een jaar bezig.’

Reageer op dit artikel