nieuws

Broodje Daan beste van stadsdeel De Baarsjes

Fastfood

Lunchroom Broodje Daan is volgens de bewoners het beste fastservicebedrijf van het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes. In de categorieën restaurant en café behaalden restaurant Ufuk en café Jolanda de meeste stemmen.

Broodje Daan beste van stadsdeel De Baarsjes

De wedstrijd, waarbij de bewoners bepalen wie er wint, is in drie categorieën afgewerkt.

In de categorie cafetaria/lunchroom wordt nummer een, broodje Daan, op grote afstand gevolgd door Pizzeria Columbus en de Curry Corner.

Vooral in de categorie restaurant was het tot op het laatste moment een zenuwslopende strijd tussen restaurant Ufuk en Café Cook. Ufuk wint uiteindelijk met ruim 50 stemmen meer en Café Cook behaalt een mooie tweede plaats.

In de categorie café eindigden Ienie Mienie en Bardot op de 2e en 3e plaats achter café Jolanda.

Kwaliteit bevorderen

Stadsdeel De Baarsjes wil kwalitatieve horeca stimuleren en organiseert daarom de Horeca Publieksprijs De Baarsjes 2009. Portefeuillehouder Economische Zaken Ab Cherribi: “we willen laten zien wat voor leuke en gezellige horecagelegenheden we in De Baarsjes hebben.”

Massaal gestemd

Een maand lang hebben bewoners en bezoekers massaal gestemd op de genomineerden in de verschillende categorieën. Er zijn in totaal bijna 3000 stemmen uitgebracht via sms en de website www.baarsjes.nl.

Reageer op dit artikel