nieuws

Bezoekers Rotterdamse shoarmazaak aangehouden

Fastfood

In de Rotterdamse Van Speykstraat zijn zaterdagochtend 26 bezoekers van een shoarmazaak aangehouden. De politie vermoedde onder hen de verdachte van een eerder schietincident. Dat heeft de politie zaterdag meegedeeld.

Bezoekers Rotterdamse shoarmazaak aangehouden

Even na vijf uur ontstond op de Mathenesserdijk in de Maasstad een verkeersruzie na een botsing tussen twee auto’s. Een van de bestuurders trok een vuurwapen en schoot in de lucht. De schutter reed daarna weg.

De politie stelde in de omgeving een groot onderzoek in en vermoedde dat de man de shoarmazaak was binnengegaan. De 26 aanwezigen zijn aangehouden en verhoord. Van de groep zijn er 25 in de uren daarna weer vrijgelaten. Een 19-jarige man uit Capelle aan den IJssel zit nog vast als verdachte van het schietincident.

Reageer op dit artikel