nieuws

Beren eetcafés vieren feest in Ahoy

Fastfood

De Beren Live in Ahoy: één groot feest! Muziekliefhebbers, De Beren bezoekers en het voltallige personeel van De Beren eetcafés togen gisteren, maandag 12 oktober, naar het Rotterdamse Sportpaleis voor een uniek staaltje Nederpop.

Beren eetcafés vieren feest in Ahoy

De Beren eetcafés bestaan dit jaar een kwart eeuw en trakteerde op een avondje met Nederlandse topartiesten, onder leiding van host Nick Nielsen. Voor de gelegenheid leende hij voor zijn entree een rode Beren brommer van De Bezorgbeer.

Een werkelijk magische openingsact van Hans Klok en oer-Hollandse meezingers van o.a. Gordon, Rob de Nijs, Nick&Simon, Jeroen van der Boom, Lee Towers en René Froger. De Palingsoap-jongens zorgden voor Beatles-achtige taferelen bij de vrouwelijke fans. Een vleugje nostalgie bij het optreden van Lee Towers; 25 jaar geleden gaf hij zijn eerste concert in Ahoy. ‘You’ll never walk alone’, net als in de 19 eetcafés was dit feest beregezellig voor jong en oud. Prominente gasten werden vooraf verwend met een diner, maar ook bezoekers konden rekenen op een gastvrij berenontvangst.

‘Alles kan een mens gelukkig maken’, René Froger sloot de avond af met een klassieker. De bezoekers van de Beren Live in Ahoy waren gisterenavond zeker gelukkig. Eigenaren van de Beren Holding Ad Schaap en Robert Cramwinckel trouwens ook. Na 25 jaar Beren eetcafés was het fantastisch om het sportpaleis Ahoy in hun geliefde Maasstad vol te krijgen. “Eten bij de Beren eetcafés is altijd een feestje, en met ons 25-jarig bestaan wilden we dit dan ook graag eens op een andere manier waarmaken”, aldus Ad Schaap.

Reageer op dit artikel