nieuws

Belangenclub voor foodtrucks in New York opgericht

Fastfood

Foodtrucks, vrachtwagens waaruit eten wordt verkocht, worden steeds populairder in de VS. In New York is zelf een belangenvereniging opgericht voor eigenaren van de mobiele snackwagens.

Belangenclub voor foodtrucks in New York opgericht

The New York City Food Truck Association (NYCFTA) is de officiële belangenvereniging voor eigenaren van foodtrucks. De organisatie wil door krachtenbundeling meer en betere foodtrucks door de straten van New York laten rijden.

Momenteel telt de NYCFTA ruim twintig leden. De foodtrucks bieden uiteenlopende eetwaren aan variërend van tacos tot desserts. De trucks profiteren van de opmars van sociale media. Vooral via Twitter en Facebook staan ze realtime in contact met hun klanten en kunnen ze op de minuut precies melden waar ze in New York staan.

Fotoreportage: bijzondere foodtrucks

Reageer op dit artikel