nieuws

Bejaarden molesteren cafetariahulp

Fastfood

Een cafetaria is Zutphen is opgeschrikt door een vreemd incident met bejaarde bezoekers. Twee vrouwen van 82 en 73 jaar mishandelden een medewerker van een snackbar. Ze gebruikten daarbij hun wandelstok, waarmee ook nog vernielingen aanrichtten in de cafetaria.

Bejaarden molesteren cafetariahulp

Dat melden diverse bronnen op internet. Het incident deed zich voor in Supersnack Zutphen. Het tweetal werd de toegang tot de cafetaria ontzegd, omdat ze klanten en personeel lastig vielen. Bij een tweede poging om toch binnen te komen, gingen ze door het lint.

Daarbij werd een mannelijke medewerker met een wandelstok meerdere malen geslagen. Ook een plant op de counter moest het ontgelden en werd kort en klein geslagen. De ouderen zijn door de politie aangehouden.

Het is niet de eerste keer dat het duo voor stampei zorgt in de Zutphense cafetariawereld. Eerder kreeg het tweetal al een toegangsverbod bij Yellow Cafetaria. Het AD meldt dat volgens de eigenaar de twee er bekend om staan ‘dat je maar naar ze hoeft te kijken of je hebt ruzie’.

Reageer op dit artikel