nieuws

Bakker Bart met wagen op evenementen en festivals

Fastfood

Bakker Bart heeft sinds kort een mobiele bakkerij en staat vanaf heden op evenementen en festivals door heel Nederland. Er worden vers afgebakken belegde broodjes geserveerd.

Bakker Bart met wagen op evenementen en festivals

In 2010 draaide Bakker Bart een pilot tijdens het Paaspop festival in Schijndel. Die bleek succesvol. ‘We hebben toen het besluit gennomen om door te gaan met dit nieuwe concept,’ laat New Business Manager Paul van Rossum in een persbericht weten.

Dit jaar is de wagen al op acht evenementen en festivals te bezoeken. Zo is de mobiele bakkerij tijdens het paasweekend wederom te vinden op het Paaspop festival in Schijndel. Van Rossum: ‘Bakker Bart-klanten misten een stukje gezond eten tijdens evenementen en festivals. De behoefte aan een lekker en gezond broodje is groot gebleken.’

Reageer op dit artikel