nieuws

Bakerstreet wil binnensteden veroveren

Fastfood

De broodjesketen Bakerstreet wil het centrum van steden veroveren. Bakerstreet wil dit jaar minimaal drie tot zes nieuwe vestigingen openen in Nederlandse binnensteden.

Bakerstreet wil binnensteden veroveren

Dat meldt FoodHolland. De franchiseketen van broodjeszaken richt zich op de bereiding en verkoop van versbelegde bake-offbroodjes, snacks en dranken. Momenteel is Bakerstreet vooral actief in tankshops en grote bouwmarkten.

Bakerstreet is jaarlijks goed voor negentien miljoen euro. Ruim honderd vestigingen zijn verantwoordelijk voor deze omzet. Het concept startte elf jaar geleden als onderdeel van Bakker Bart. Vijf jaar geleden namen enkele investeerders, waaronder de Nijmeegse zakenman Marcel Boekhoorn, Bakerstreet over.

Bakerstreet kijkt niet alleen naar groei in ons land. Ook wil het concept aan de weg timmeren in Duitsland en de Scandinavische landen.

Reageer op dit artikel