nieuws

Auto vernield bij McDrive

Fastfood

Een bezoeker van een McDrive in IJsselstein kreeg het bij het afhaalrestaurant van McDonald’s aan de stok met twee mannen. Daarbij werd zijn auto flink beschadigd.

Auto vernield bij McDrive

Rond negen uur ’s avonds stond de 20-jarige man uit Tiel in zijn auto te wachten op zijn bestelling, toen hij onenigheid kreeg met zijn voorligger.

Deze stapte uit, en kreeg hulp van een andere man uit de auto achter het slachtoffer. De twee probeerde de Tielenaar uit zijn auto te krijgen. Toen hij zijn auto op slot deed en weigerde uit te stappen, begonnen de twee belagers tegen zijn auto te trappen, meldt Nieuwnieuws.nl.

Eén van hen klom op de motorkap van de auto van het slachtoffer, waarna deze gas gaf, en enige tijd met de man op zijn motorkap over de parkeerplaats reed. Toen de man eraf viel, vluchtte de man uit Tiel en deed aangifte.

Op basis van zijn kenteken is de 21-jarige voorligger in de rij aangehouden.

Reageer op dit artikel