nieuws

Attractiepark dicht wegens topdrukte

Fastfood

Topdrukte heeft Attractiepark Slagharen woensdagmiddag doen besluiten zijn toegangspoorten te sluiten. Met ruim 20.000 bezoekers in het park en een file tot ver buiten Slagharen, had de directie volgens een woordvoerder geen andere keuze.

Attractiepark dicht wegens topdrukte

De combinatie van herfstvakantie en goed weer leidde ertoe dat rond twee uur woensdagmiddag twee keer zoveel bezoekers de poort gepasseerd waren als op een normale dag.

Ook de komende dagen worden veel bezoekers verwacht. Tijdig van huis vertrekken, luidt het devies. De massale toeloop betekent dat de horecaomzet van het attractiepark, veelal afkomstig van fastfood, een flinke impuls krijgt.

Zie ook:
Grondlegger park Slagharen onderscheiden

Reageer op dit artikel