nieuws

Inbrekers stelen collectebus van 12-jarige jongen

Fastfood

De 12-jarige Wouter Maessen uit Zoetermeer was al weken bezig met het geld op halen voor een goed doel. Daarvoor had hij een collectebus op de toonbank bij snackbar De Smulhut gezet. Die bus is gestolen bij een inbraak in de snackbar.

Inbrekers stelen collectebus van 12-jarige jongen

De inbraak in snackbar vond al eerder plaats, maar de collectebus werd in eerste instantie niet gemist, schrijft Het Parool. Het blik stond op de toonbank, zodat klanten van de snackbar daar geld in konden deponeren.

Wouter was al weken bezig om geld in te zamelen voor het meedoen aan wielerevent Alpe d’HuZes, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat. Volgens moeder Yvonne zat ‘de bus aardig vol’, maar het is niet bekend hoeveel geld er precies was ingezameld. Inmiddels staat er wel een nieuwe bus in de snackbar.

Reageer op dit artikel