nieuws

Eis 14 jaar voor doden snackbarhouder

Fastfood

Justitie heeft donderdag 14 jaar celstraf geëist tegen Wen L., de man die wordt verdacht van het doden en in stukken hakken van de Amsterdamse snackbarhouder Shu Yung Lam.

Eis 14 jaar voor doden snackbarhouder

De officier van justitie zei in de rechtbank in Amsterdam dat er echter te weinig bewijs is dat L. dit van te voren had beraamd.

Lam (57) werd in de nacht van 15 op 16 juli 2010 om het leven gebracht in zijn woning in Amsterdam-Noord. Twee dagen later vond de politie de lichaamsdelen van het slachtoffer in een ondergrondse vuilcontainer.

Zo’n drie maanden later arresteerde de politie de uit Hongkong afkomstige Wen L. Hij ontkent iets met de gewelddadige dood van Lam te maken te hebben en zegt een vriend van het slachtoffer te zijn, voor wie hij in het verleden verbouwingsklussen heeft uitgevoerd.

Reageer op dit artikel