nieuws

Fritesfabrikant doneert €6.000 aan Ronald McDonald Kinderfonds

Fastfood

Fritesfabrikant Lamb Weston/Meijer overhandigde gisteren een cheque van €6.000 aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het geld is afkomstig van relaties van, én van de fritesfabrikant zelf.

Fritesfabrikant doneert €6.000 aan Ronald McDonald Kinderfonds

Gisteren ontving Marc van den Tweel (midden), directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, een cheque ter waarde van €6.000 uit handen van Kees Meijer (rechts, algemeen directeur Meijer Beheer, en Bas Albas (Managing Director Lamb Weston/ Meijer). Het geld werd gedoneerd naar aanleiding van een award die Meijer kreeg toegekend.

In oktober ontving Kees Meijer de Golden Ice Crystal Award. Deze prijs is een initiatief van Quick Frozen Foods International Magazine (QFFI) en wordt iedere twee jaar uitgereikt aan iemand die het verschil maakt in de frozen food branche.

Relaties wilden als felicitatie met deze prijs graag een cadeau aanbieden. Meijer stelde voor om een donatie te doen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Het resultaat is € 6.000,-, waarvan een belangrijk deel is gedoneerd door Meijer Beheer en Lamb Weston.

Lamb Weston / Meijer is leverancier van de bekende frietjes van McDonald’s, hoofdsponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Reageer op dit artikel