nieuws

Horeca Breda doelwit van oplichter

Fastfood

In Breda is een oplichter actief die horecazaken kleine bedragen probeert af te troggelen. Bij cafetaria Foxie trapten ze er niet in.

Horeca Breda doelwit van oplichter

Sinds afgelopen weekend is in Breda een oplichter actief die probeert horecabedrijven geld af te troggelen. De man beweerde bij Foxie dat twee dagen eerder afgehaalde frietjes met stoofvlees niet in orde waren. Er zouden volgens hem rauwe uien in hebben gezeten. Eigenaar Ed Wolfs zegt in BN/De Stem dat hij de zaak niet vertrouwde: ‘rauwe uien in stoofvlees, dat uren staat te sudderen?’ Hij weigerde de man geld te geven.

Eerder probeerde de man al andere Bredase horecabedrijven kleine bedragen af te troggelen. Zo probeerde hij geld voor de stomerij te krijgen wegens geknoeide wijn. En beweerde bij een nader bedrijf dat de sigarettenautomaat geen wel geld had geslikt maar geen sigaretten gaf. Al meer dan tien zaken waren het doelwit.

Reageer op dit artikel