nieuws

Richard Groeneweg ‘dolgelukkig’ met weer een tweede plek

Fastfood

Richard en Mariëlle Groeneweg zijn ‘helemaal gelukkig’ met hun tweede plek in de Cafetaria top 100 van 2011. Deze oud-winnaar herhaalde de prestatie van vorig jaar. ‘Het blijft geweldig. Helemaal top. Hier krijg je nooit genoeg van.

Richard Groeneweg ‘dolgelukkig’ met weer een tweede plek

Teleurgesteld dat het geen nummer een positie is geworden, is Richard Groeneweg dan ook allerminst. ‘We hebben het nu al vaker mogen ervaren, maar het blijft geweldig. Ook voor het team! Zij presteren ook dagelijks op hun top.’

Om zijn jongens en meiden extra te motiveren, had Groeneweg hen een tweedaagse reis naar Eurodisney in het vooruitzicht gesteld als de hoofdprijs binnengesleept zou worden. In de feestzaal van Brothers in Bunnik deelde Groeneweg hen echter mee dat ook de tweede plek voldoende was voor het luxe ‘personeelsuitje’ naar Eurodisney. Een luid gejuich steeg op!

Richard Groeneweg roemt de Cafetaria Top 100 als een ‘super instrument voor de branche. Met de top van de bedrijven zijn we op de goede weg. We zijn niet meer het ondergeschoven kindje van de horeca.’

Groeneweg en zijn team droegen hun beker op aan broer Pascal Groeneweg. Hij ziet zich genoodzaakt met zijn bedrijf te stoppen.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel