nieuws

Hans Hus trots op grandioze comeback Kwalitaria Parade

Fastfood

Hans Hus van Kwalitaria Parade is helemaal trots. Trots op de 22-ste plaats die het bedrijf nu en neemt in de Top 100 en trots op zijn zoon Dennis (foto). ‘Ik werk zelf vrijwel alleen nog achter de schermen.

Hans Hus trots op grandioze comeback Kwalitaria Parade

Kwalitaria Parade heeft de weg omhoog weer gevonden. In de vorige Top 100 stond het bedrijf 97-ste en nu weer 22-ste. Hus kende een aantal jaren geleden ernstige personeelsproblemen en heeft nu de zaak weer op de rails. ‘We hebben weer een goed en gemotiveerd team. Alles staat weer strak en het personeel weet ook het waarom bepaalde dingen op een bepaalde manier moeten gebeuren.’

Hij is vooral ook trots op zijn zoon en opvolger Dennis die is toegetreden tot de vof. ‘Ik werk vooral achter de schermen en Dennis ‘doet’ de winkel. Dus eigenlijk heeft hij dit voor elkaar gekregen.’

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel