nieuws

Cafetaria Top 100 ‘een groot feest’ voor Violier

Fastfood

De beste cafetaria van Noord-Nederland en een stijging van plaats 9 naar plek 4. Voor Ilja en Jeroen Olthof van de Violier in Almelo was de bekendmaking van de Cafetaria Top 100 één groot feest. ‘Dit is helemaal top’, jubelde Ilja Olthof.

Cafetaria Top 100 ‘een groot feest’ voor Violier

‘Eigenlijk kwam ik hier naartoe met helemaal niet zo’n goed gevoel’, bekende Ilja Olthof (foto). ‘Ik kan niet uitleggen waarom en er is ook geen reden voor, want met de zaak gaat het prima. Dan is het natuurlijk super als je zo hoog eindigt en een award wint.’

Het zitgedeelte van het bedrijf werd vernieuwd en achterin kwam een leuke kinderhoek. Daarmee is het toekomstbestendig, maar een nieuwe verbouwing ligt al op de loer. Aan de zijkant van het pand moet een nieuwe serrre komen.

Ilja Olthof: ‘We zijn aan de slag gegaan met de verbeterpunten uit het rapport van vorig jaar, maar doen daarnaast ook gewoon ons eigen ding. We hebben duidelijk voor ogen hoe we het willen. Het is fijn dat de jury dit waardeert.’

Reageer op dit artikel