nieuws

Cafetariahouder gaat overvallers te lijf

Fastfood

Door een flink aantal meppen uit te delen heeft de eigenaar van een Maastrichtse cafetaria voorkomen dat hij van zijn dagopbrengst is beroofd. De 48-jarige eigenaar en een medewerker werden dinsdagavond tijdens het afsluiten van de zaak met vier overvallers geconfronteerd waarvan een met vuurwapen.

Cafetariahouder gaat overvallers te lijf

Wachtend op de medewerker, die net de achteruitgang afsloot, had de cafetariahouder ineens vier overvallers voor zich staan. Door een van hen werd hij bedreigd met een vuurwapen. Hij bedacht zich geen moment en sloeg direct in op de gewapende man maar kwam daarbij echter ten val. Ondanks dat hij op de grond lag waren de overvallers zo verbouwereerd dat ze op de vlucht sloegen.

Reageer op dit artikel