nieuws

Beleefdheid cafetariamedewerkster mondt uit in werkstraf

Fastfood

Ze zei ‘meneer’ tegen hem en dat kwam een medewerkster van een cafetaria in Drachten duur te staan. De 33-jarige man, ook uit Drachten, was daar niet van gediend en gaf haar een klap. Van de rechter kreeg hij een taakstraf.

Beleefdheid cafetariamedewerkster mondt uit in werkstraf

De man was er niet van gediend dat de medewerkster hem met ‘meneer’ aansprak, meldt Waldnet.nl. Nadat de man tegen het meisje zei dat hij dat niet wilde ,antwoordde ze: ‘dat is goed meneer’. Die opmerking viel verkeerd en de man sloeg de medewerkster.

Bij de politierechter verklaarde hij dat hij zich niks van het voorval kan herinneren, alleen dat hij een halve fles sterke drank op had. De rechter vond het een belachelijke aanleiding om iemand te mishandelen: ‘Het meisje heeft keurig meneer gezegd’. Hij veroordeelde de man tot een taakstraf van dertig uur met een voorwaardelijke straf van nog eens twintig uur.

Reageer op dit artikel