nieuws

Remco Dekker geïnaugureerd tot SVH-Meesterijsbereider

Fastfood

Remco Dekker mag zich officieel SVH Meesterijsbereider noemen. De eigenaar van Maré Patisserie-Chocolaterie in Ulvenhout kreeg gisteren de versierselen behorend bij de titel uit handen van Aad Ouborg, de ex-eigenaar van Princess.

Remco Dekker geïnaugureerd tot SVH-Meesterijsbereider

Tijdens de uitreiking kreeg Dekker, die de meesterproef eind september vorig jaar met glans doorstond, veel lof toegezwaaid voor zijn gedrevenheid en vakmanschap. Voorzitter Joep Biemans, van IJstop de vereniging van meesterijsbereiders, roemde de mens, de ondernemer en de kunstenaar Dekker.

De nieuwbakken Meesterijsbereider verzorgt op het IJscentrum cursussen ijs en patisserie en is een van de oprichters van het Nederlands Patisserie Team.

Reageer op dit artikel