nieuws

Family Alphen de gastvriendelijkste van de formule

Fastfood

Vitaria-Eeterij Family in Alphen scoort het best bij mystery guest bezoeken die door Check your Service worden verricht voor FHC-formulebeheer. Gemiddeld haalde het bedrijf uit Alphen aaan de Rijn een 9,8.

Family Alphen de gastvriendelijkste van de formule

De family-vestiging van Marvin Meeuwig scoorde op de onderdelen hygiëne, productkwaliteit en klantvriendelijkheid zelfs een tien. De hoogste score die ooit binnen de franchiseorganisatie is gehaald. Het was ook de hoogste score die het mysteryguest bureau ooit aan horecabedrijf gaf.

Alle ruim 135 cafetariabedrijven in Nederland die bij het moederbedrijf van Family (FHC-Formulebeheer uit Nieuw-Vennep) zijn aangesloten, worden regelmatig onaangekondigd bezocht door anonieme kwaliteitscontroleurs van Check your Service. Dit is een onafhankelijk onderzoeksbureau, dat gespecialiseerd is in zogenaamde ‘mystery shopping’ om de kwaliteit en klantvriendelijkheid van bedrijven te controleren.

De Family in Alphen ondergaat, ondanks de hoge scores, binnenkort een verbouwing. Het wordt aangepast aan de nieuwe uitstraling van de formule .

Reageer op dit artikel