nieuws

Winnaars Cafetaria Top 100 vooral trots op het team

Fastfood

Op het podium wisten Leon en Wilma Leijtens bijna niets uit te brengen na de uitreiking van de hoofdprijs. Het moest bij het echtpaar van De Vergulden Èrpel in Waalwijk even bezinken dat zij de Beste Cafetaria van Nederland hebben.

Winnaars Cafetaria Top 100 vooral trots op het team

‘Zoals de Amerikaanse president zou zeggen: ‘We’ve got him’, glunderde Leon Leijtens, met de beker stevig in zijn handen.

Het echtpaar was vooral blij voor het personeel en hun kinderen die ook meehelpen in de zaak. ,,Het team heeft het zo goed gedaan’’, aldus Leon Leijtens. ‘Zij hebben deze prijs het meest verdiend. We zijn er meer dan zes dagen per week druk mee, dit geeft zo’n ontlading. Je hoopt er stiekem op, maar het is zo onvoorstelbaar. Geweldig.’

Wilma Leijtens die al 23 jaar in het vak zit, ziet de titel als ‘een kroon op het werk.’ ‘Ik heb geen idee wat er nu allemaal op ons afkomt nu. Ik weet wel dat ons team ons op alle manieren zal steunen als het druk wordt. Ook vrienden hebben aangeboden om te helpen. Het gaat helemaal lukken.’

Door het behalen van de hoofdprijs heeft de Vergulden Èrpel ook de regio-award voor de Beste Cafetaria van het Zuiden binnengehaald.

Reageer op dit artikel