nieuws

Verdachte moord snackbarhouder langer vast

Fastfood

De 35-jarige man die dinsdag werd aangehouden in verband met de dood van de Chinese snackbarhouder Shu Yung Lam in Amsterdam blijft in de cel. Hij wordt nu officieel verdacht van moord. De rechter-commissaris heeft zijn voorarrest met twee weken verlengd, aldus een woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Amsterdam vrijdag.

Verdachte moord snackbarhouder langer vast

Een 31-jarige man die eveneens dinsdag is aangehouden, is weer vrijgelaten. Hij is nog wel verdachte in de zaak, maar hij is niet voorgeleid voor de onderzoeksrechter, aldus de zegsman.

De 57-jarige eigenaar van een eettent aan het Mercuriusplein werd in juli als vermist opgegeven. Enkele dagen later werden zijn lichaamsdelen gevonden in een afvalcontainer. Justitie heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de gouden tip.

Reageer op dit artikel