nieuws

Ronald McDonald krijgt 1000 euro toegezongen

Fastfood

McDonaldsmedewerker Roger Corneille haalt duizend euro binnen voor het Ronald McDonald huis in maastricht. Corneille was één van de twaalf finalisten van Voice of McDonalds, een talentenjacht voor alle McDonaldsmedewerkers ter wereld.

Ronald McDonald krijgt 1000 euro toegezongen

Voor iedere finalist doneert het bedrijf een geldbedrag aan een Ronald McDonalds huis in hun land. Corneille nam begin dit jaar deel aan de finale van voice of McDonalds. De wedstrijd is één van de initiatieven van de fastfoodketen om hun medewerkers te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling.

Margo de Kock is manager van het Ronald McDonald huis in Maastricht en is ontzettend blij met de cheque. ‘Wij zijn verheugd dat we deze cheque in ontvangst mogen nemen. We kunnen het geld heel goed gebruiken om ouders, broertjes en zusjes van kinderen die in het academisch ziekenhuis Maastricht worden behandeld een comfortabel ‘thuis’ te bieden. Als je ziek bent, wil je als kind toch het liefste dat je ouders zo dicht mogelijk bij je zijn.’

Reageer op dit artikel