nieuws

Thuisbezorgd.nl accepteert Hyves Afrekenen

Fastfood

Thuisbezorgd.nl accepteert vanaf vandaag de nieuwe betaalmethode Hyves Afrekenen. Het is daarmee volgens eigen zeggen de eerste grote website in Nederland die de betaalmethode ondersteunt.

Thuisbezorgd.nl accepteert Hyves Afrekenen

Met de nieuwe betaalmethode konden Hyvers reeds gemakkelijk geld naar elkaar overmaken. Nu kan dit voor het eerst ook grootschalig buiten Hyves, zegt directeur Jitse Groen van Thuisbezorgd.nl.

Groen: ‘Hyves Afrekenen is een fantastische toevoeging aan onze betaalmethoden. Het is geschikt voor de relatief lage bedragen die worden betaald op onze website en ook de doelgroep sluit helemaal aan bij ons product’.

Yme Bosma, manager business development & partnerships bij Hyves: ‘Hyves ziet de samenwerking met Thuisbezorgd.nl als een belangrijke stap in de uitrol van Hyves Afrekenen. Een mooie mogelijkheid met besteldiensten zoals thuisbezorgd.nl is dat je samen met je vrienden eten kunt bestellen en het totaalbedrag onderling kan verrekenen’.

Hyves Afrekenen is met ingang van vandaag te gebruiken op Thuisbezorgd.nl. De eten-bestelsite verwacht dat binnen een jaar zo’n 10 procent van al haar online betalingen via de nieuwe betaalmethode zal gaan lopen. Dit komt neer op ongeveer 2,5 miljoen euro op jaarbasis.

Reageer op dit artikel