nieuws

Thuisbezorgd.nl verbetert bestellen met mobieltje

Fastfood

De eten bestelsite Thuisbezorgd.nl heeft haar applicatie voor het mobiel bestellen van eten via de iPhone verbeterd. Nieuwe functies zijn het opslaan van de favoriete restaurants, een filter op keukentype en het bekijken van afbeeldingen bij producten.

Thuisbezorgd.nl verbetert bestellen met mobieltje

Directeur Jitse Groen van het Enschede moederbedrijf Takeaway.com: ‘Hoewel de applicatie al meer dan 60.000 keer is gedownload, hebben we toch veel commentaar ontvangen op sommige beperkingen in de oorspronkelijke versie. Er zijn daarom diverse toevoegingen gekomen en ook is de stabiliteit verbeterd.’

iPhone meest favoriet

Vijf procent van het totaal aantal bestellingen bij Thuisbezorgd.nl is afkomstig van mobiele apparaten. De iPhone van Apple is de meest favoriete smartphone onder de gebruikers van Thuisbezorgd.nl en is goed voor 75 procent van de mobiele bestellingen.

Thuisbezorgd.nl verwerkt naar eigen zeggen ongeveer negentig procent van alle Nederlandse online eten-bestellingen.

Medio 2010 komt er een geheel vernieuwde site van Thuisbezorgd.nl. Het bedrijf is dit jaar wederom genomineerd voor de Thuiswinkel Award. In 2009 won het een publieksprijs.

Reageer op dit artikel