nieuws

McDonald’s heeft geen plannen met dönervlees

Fastfood

McDonald’s heeft in ons land geen plannen om het assortiment uit te breiden met dönervlees. Dat laat de Nederlanse tak van de fastfoodgigant weten na berichten over interesse van McDonald’s in dönervlees in het buitenland.

McDonald’s heeft geen plannen met dönervlees

Patrick van Gils van McDonald’s Nederland laat desgevraagd weten dat er geen plannen zijn om dönervlees op te nemen in het assortiment. Van Gils ziet de opmars van het vleesbroodje niet als concurrentie.

Deze week kwamen er berichten naar buiten dat McDonald’s met een geïnteresseerd oog kijkt naar dönervlees. Zo zou de fastfoodgigant in Japan starten met opnemen van het vlees in het assortiment. In Duitsland zouden ook plannen met dönervlees. Wanneer en hoe is niet bekend gemaakt bij onze oosterburen.

Reageer op dit artikel