nieuws

Erwin Arling: ‘Kroon op ons werk

Fastfood

Erwin en Hilda Arling van Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer-Compascuum zijn dolgelukkig met hun tweede plek in de Cafetaria Top 100 en de award voor beste cafetaria van Noord-Nederland.

Erwin Arling: ‘Kroon op ons werk

Ze kregen de prijzen gisteravond uitgereikt tijdens het Cafetaria Top 100-event in Zoetermeer. ‘Noordelingen zijn nuchter, maar dit doet mij echt wel wat’, aldus Erwin Arling, die twee bekers mee naar huis mocht nemen.

Zijn bedrijf draait eigenlijk altijd wel in de top mee. Prijzen als deze waren er echter niet eerder. ‘We hadden er op gehoopt. Dit is een kroon op ons werk.’

Volgens Arling heeft zijn bedrijf zo hoog gescoord omdat er constante kwaliteit wordt geleverd op alle vlakken. ‘Daarom is deze prijs ook voor ons team. Zonder hen hadden we dit niet gered. Om hen te bedanken gaan we samen een dagje uit. De medewerkers zeggen maar waar we heen gaan, ik betaal.’

Reageer op dit artikel