nieuws

Award beste kleine cafetaria naar Nieuwveld

Fastfood

Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet is de beste kleine cafetaria van Nederland. Linda en Patrick Nieuwveld krijgen deze Cafetaria Top 100-award vooral vanwege hun fenomenale gastgerichtheid en gastvriendelijkheid.

Award beste kleine cafetaria naar Nieuwveld

Volgens de jury is het gastheerschap is hier tot een ware kunst verheven. ,,Een absolute top 10 zaak’’, aldus de jury. Upselling en meerverkoop werden op een goede en vriendelijke maniertot in perfectie uitgevoerd. Ook qua hygiënische uitstraling mag het bedrijf er zijn. Verder plust Nieuwveld ook op ‘versbeleving’.

Snackcorner Nieuwveld staat zesde in de Cafetaria Top 100 en scoort daarmee het best van alle kleine cafetaria’s.

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 van 2009

Reageer op dit artikel