nieuws

Cafetariahulp vrijgesproken na ‘mishandeling’ baas

Fastfood

Een cafetariamedewerkster is door de politierechter in Den Haag vrijgesproken van mishandeling van haar baas. De rechter constateerde dat het onduidelijk was of er sprake was van mishandeling.

Cafetariahulp vrijgesproken na ‘mishandeling’ baas

Aanleiding voor de rechtzaak was een gevecht op 9 oktober vorig jaar. De eigenaar van De Lachende Kikker in Koudekerk meldde de medewerkster dat de cafetaria verkocht zou worden. De medewerkerster vreesde ontslag en werd kwaad.

Daarop ontstond een schermutseling met ‘blauwe plekken’ als gevolg, meldt het Algemeen Dagblad. De officier van justitie eiste in de zaak vrijspraak omdat niet duidelijk was dat de vrouw de mishandeling had gepleegd. De politie nam het voorstel van de officier van justitie over.

Reageer op dit artikel