nieuws

Fastfoodbus scoort met Twitter

Fastfood

Een fastfoodonderneming in Los Angeles maakt op een bijzondere manier gebruik van internet. Via dé internethit van dit moment, Twitter, doet zij goede zaken.

Fastfoodbus scoort met Twitter

Via Twitter laat Kogi, een bus met Koreaanse bbq- en snackproducten, weten waar de bus op dat moment in Los Angeles rijdt en wat de aanbiedingen zijn. Zo weten gasten exact waar de taco-annex-Koreaanse-fastfood-bus zich op dat moment bevindt en wanneer ze naar buiten kunnen om een bestelling te plaatsen. Kogi heeft inmiddels bijna 10.000 volgers op Twitter.

Twitter is een soort van kruising tussen sms en weblog, waarbij in korte zinnen wordt verteld wat iemand aan het doen is of waar iemand zich bevindt. Twitter is gestart in 2006 en maakt in ons land de laatste maanden een enorme opmars door in populariteit en gebruik.

Reageer op dit artikel