nieuws

Ex-nummer één Cafetaria Top 100 snel grijs

Fastfood

Voormalige winnaar van de Cafetaria Top 100, Jos van Alphen van Eetplezier De Bestse Snackbar, bekende tijdens de jongste editie van het cafetaria-evenement dat de winst hem veel heeft gebracht. Tot grijze haren aan toe, grapte hij.

Ex-nummer één Cafetaria Top 100 snel grijs

‘Wat er allemaal gebeurt na zo’n overwinning is ongekend. Ik kan je wel zeggen dat ik de volgende dag met een kater de stoep heb staan vegen. De eerste twee weken konden we de extra toeloop nauwelijks aan. Het heeft me grijze haren bezorgd’, aldus Jos van Alphen, die met zijn formule Eetplezier aan het groeien is naar een keten.

Na een jaar van glorie breken voor Eetplezier De Beste Snackbar andere tijden aan. ‘Ik heb vanochtend de stickers, waarop staat dat we nummer één zijn, van het raam afgekrabd. Die eer gaat naar de nieuwe winnaar’, stelt Van Alphen, die met zijn topcafetaria voor drie jaar naar de eregalerij van de Cafetaria Top 100 verhuist.

Reageer op dit artikel