nieuws

Bezwaar tegen cafetaria ongegrond

Fastfood

De nieuwbouw van cafetaria ’t Smulhoekje in het Brabantse dorp Lepelstraat nabij Bergen op Zoom wordt een hele kluif. Buren van de cafetaria tekenen bezwaar aan maar hebben de eerste nederlaag geleden.

Bezwaar tegen cafetaria ongegrond

Het bezwaar van zo’n tien bewoners van de Steenbergseweg in Lepelstraat is ongegrond verklaard. Eenvoudigweg omdat het bezwaar in een veel te vroeg stadium is ingediend.

Volgens een van de buurtbewoners betekent het niet dat de strijd gestreden is. De buurt wacht af tot de plannen ter inzage liggen. ‘Ook dan gaan wij in beroep, want de nieuwbouw is voor ons onacceptabel. Het is nu al vreselijk druk in de straat en de tuinen liggen vol met afval van de cafetariaklanten. Dat gaat alleen maar erger worden’, aldus buurtbewoner Venmans in de regionale pers.

Reageer op dit artikel