nieuws

50 Cent sleept Taco Bell voor de rechter

Fastfood

Rapper 50 Cent eist 4 miljoen dollar (2,5 miljoen euro) van de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell, omdat zijn naam zonder toestemming in een advertentiecampagne wordt gebruikt.

50 Cent sleept Taco Bell voor de rechter

Taco Bell voert momenteel de reclamecampagne ‘Why pay more?’. De keten prijst daarin producten aan die minder dan een dollar kosten. In een printadvertentie vraagt Taco Bell aan 50 Cent zijn naam in 99 cent te veranderen, meldt Z24.

50 Cent, wiens echte naam Curtis Jackson is, is daar niet van gecharmeerd. Taco Bell zegt dat het 50 Cent aanbood voor één dag zijn naam te veranderen in 79,89 of 99 cent en een order bij Taco Bell te rappen, in ruil voor een donatie van 10.000 dollar aan een goed doel.

Reageer op dit artikel