nieuws

Happy Food wil tien nieuwe zaken per jaar

Fastfood

De nieuwe cafetariaformule Happy Food wil ieder jaar tien tot twaalf nieuwe zaken openen. Dat zegt Guido de Moor, bedenker van de vier maanden oude formule.

Happy Food wil tien nieuwe zaken per jaar

Na vier maanden staat de teller op zeven vestigingen, meldt Snackkoerier. ‘Happy Food is geschikt voor de wat grotere zaken met een hogere omzet dan gemiddeld. Startende ondernemers kunnen beter terecht bij de grote formulehuizen’, aldus De Moor in Snackkoerier.

De Moor, voormalig manager van Foodmasten en Bread&Butter, zegt dat de kracht van zijn soft-franchiseformule zit in korte lijnen. ‘Ik probeer zoveel mogelijk zelf te doen en wat ik niet kan, besteed ik uit. Happy Food heeft geen kantoor met dertig medewerkers’.

De keten werkt met een fee van honderd euro per maand. Daarvoor krijgen franchisenemers onder andere acht acties per jaar, inkoopvoordelen, private label-producten en uitstraling via www.happy-food.nl.

Reageer op dit artikel