nieuws

Australian Homemade steunt ijsberen

Fastfood

Australian Homemade gaat zich sterk maken voor de ijsbeer. De ijsketen doneert een deel van de opbrengt van speciale ijsjes aan projecten ter bescherming van de ijsbeer en haar leefomgeving. Door smeltende ijskappen raken ijsberen steeds meer in de problemen.

Australian Homemade steunt ijsberen

Vanaf april tot en met september voert Australian Homemade elke maand een nieuwe ijssmaak in het assortiment. Dit maandijs staat in het teken van één van de zeven continenten die de wereld rijk is. Een deel van de wereldwijde opbrengst van deze Flavours of the World schenkt het ijsbedrijf aan het International Fund for Animal Welfare.

Natuurlijke ingrediënten

Australian Homemade is geen onbekende als het gaat om milieubewust ondernemen. De keten gebruikt voor haar producten louter natuurlijke ingrediënten. Het bedrijf maakt geen gebruik van chemische of kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen. Momenteel heeft de keten wereldwijd meer dan 75 zaken.

Zie ook:

Australian Homemade overgenomen

Reageer op dit artikel