nieuws

Eerste wokdrive in Nederland

Fastfood

De eerste wokdrive van Europa komt in Nederland. In Roermond opent de Asian Fastfood-keten WokToGo zondag 23 maart de eerste wokdrive. De wokdrive is gevestigd in het nieuwe Retail Park Roermond.

Eerste wokdrive in Nederland

Dat meldt Horecaentree.nl. De ceremoniële opening van de wokdrive is zondag 23 maart om 14.00 uur en wordt opgeleukt met een traditionele, Chinese leeuwendans. De wokopening maakt deel uit van de grote opening van het Retail Park Roermond.

De Roermondse wokzaak werkt met een open keuken. Op de menukaart staan gerechten uit compleet Azië. De wokgerechten worden gepresenteerd in een American style take-away box. Daarnaast zijn er sandwiches, soepen en salades verkrijgbaar.

WokToGo heeft naast de nieuwe zaak in Roermond ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Den Bosch, Enschede en Apeldoorn. Daarmee is het de grootste Asian Fastfood keten van Nederland.

Reageer op dit artikel