nieuws

Medewerker McDonald’s vindt 185.000 dollar

Fastfood

Een Amerikaanse medewerker van McDonald’s had een stuk papier nodig om een telefoonnummer op te schrijven, en raapte een envelop op van straat. Die bleek een cheque aan toonder te bevatten ter waarde van 185.000 dollar (zo’n 126.500 euro).

Medewerker McDonald’s vindt 185.000 dollar

De 47-jarige Reggie Damone, werkzaam bij een McDonald’s-filiaal in Norwich, Connecticut, moet leven van voedselbonnen en zijn bescheiden inkomen bij het fastfoodrestaurant, maar twijfelde geen moment en bracht de cheque naar de bank van de eigenaar.

Die eigenaar bedankte Damone met een biljet van vijftig dollar (34 euro), meldt Fastfoodweblog.

Ondanks dat hij besefte dat met de cheque al zijn financiële zorgen, nu en in de toekomst, opgelost zouden zijn, zegt hij geen moment in de verleiding te zijn geweest het geld zelf te incasseren.

Hij moest aan de woorden van zijn moeder denken, zegt hij tegen de Amerikaanse website FoxNews. ‘Als je iets steelt, verlies je drie keer die hoeveelheid; als je iets goed doet, komt ook iets goeds jouw kant op’, aldus de wijze woorden van zijn moeder.

Reageer op dit artikel