nieuws

Innovatie Award erkenning voor Eetplezier

Fastfood

Eetplezier de Bestse Snackbar sleepte naast de eerste plaats in de Top-100 ook de Innovatie Award in de wacht. ‘Dit is een erkenning dat de Eetplezier-formule goed in elkaar steekt’.

Innovatie Award erkenning voor Eetplezier

Het winnen van de Innovatie Award is voor een groot deel aan de Eetplezier-formule te danken, vermoedt eigenaar Jos van Alphen. ‘We doen het met deze formule net even anders dan dat andere formules het doen.’

Het zijn de versuitstraling en gastgerichtheid die Van Alphen deze trofee hebben bezorgd. Zo geeft hij gratis fruit weg bij menu’s en plates. ‘We hebben veel aandacht voor vers en gezond zonder daarin door te slaan, ook in onze acties en aanbiedingen. Die steken overigens ook margetechnisch goed in elkaar. Je moet er tenslotte ook geld mee kunnen verdienen.’

Cafetaria Top-100 dossier:

Wilt u meer nieuwsberichten lezen over de Cafetaria Top-100 of foto’s en video’s bekijken van de uitreiking gisteren? Ga dan naar www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels